Къртене на подпрозорец в София окръг

Къртене на подпрозорец

Къртене на подпрозоречно пространство с професионални къртачи за подпрозоречно пространство.

  • Къртене на бетон с арматура и камъни вътре в него.
  • Къртиме стари от дебел бетон на добри цени.
  • Бригадата извозва бетон и тухла с камион.
  • Товарим в наши чували и изнасяме пеша от високо.

Къртене на подпрозоречно пространство и балкон

Без значение дали смятате да къртите балкона си, за да го остъклите или просто да му придадете по-свеж вид. Като изкъртите старата мазилка и замазка, задължително се възползвайте от услугите на професионална фирма като КЪРТИ.COM. В нея работят квалифицирани работници с последен модел техника и инструменти. В повечето случаи хората прибягват до уменията на специалистите в тази сфера. Едва, когато напълно осъзнаят, че сами няма да могат да се справят с тази работа. При това положение, много хора се обаждат на професионалисти, които да довършат започнатото от тях. Тъй като те са стигнали до ситуация, с която не могат да се справят и не виждат нейното решение. За професионалните къртачи, които работят във всяка „Кърти, чисти и извозва” фирма това начинание, е като детска игра и не представлява никаква трудност за тях, за да се справят с него.

Кърти.com работи професионално къртене на бетон

Спрямо Вашите желания, работата може да протече по няколко начина. Ако смятате да остъклите балкона си и да съедините кухнята с него, то работата ще бъде свършена за не повече от един-два часа, тъй като единственото нещо, което ще трябва да се направи, е да се демонтират прозорците и да се изкърти подпрозоречното пространство, което разделя двете помещения. В случай, че искате да запазите балкона си и само да го освежите, то изцяло от Вас зависи как ще протече работата и колко време ще отнеме тя.

В зависимост от Вашите желания можете бъде изкъртена мазилката или замазката на балкона, или пък да бъде изкъртен целия и изграден наново. В някой случай, е невъзможно ремонтирането на балкона. Ако той, е в много лошо състояние, то най-добрия вариант ще, е да го бутнете и да го изградите наново, тъй като в противен случай, какъвто и ремонт да му бъде направен, отново ще се появят старите проблеми, с които сте се си имали работа досега, и няма да има никакви съществени ползи от ремонта.

Често задавани въпроси

Колко пари трябва да заплатя за къртене и извозване от адрес и етаж?

Професионалните къртачи предлагат добри цени за цялостни услуги „кърти чисти извозва“
– Цена за къртене и извозване на баня от 1,20 до 2,40 лв;
– Цена за къртене и извозване на тухлени стени от 1,80 до 2,40 лв;
– Цена за къртене и извозване на замазка от 1,00 до 1,80 лв;
– Цена за къртене и извозване на мазилка от 1,30 до 2,20 лв.
В цените е включено, къртене, събиране в наши чували, изнасяне, товарене, извозване и депониране на отпадъци.

За колко време може да изкъртите една баня или коридор с кухня?

– Къртене на панелна баня.
Ако имате панелна баня можем да предложим целият пакет услуги „кърти чисти извозва“ само за 3 часа. След това време банята ще е пометена и отпадъците натоварени в камион за извозване до депо.
– Къртене на коридор и кухня.
Ако имате нужда от къртене на плочки в коридор и кухня то тогава услугите по къртене и извозване отнемат 2 часа. Ако трябва да изкъртим и замазка в коридор и кухня времето за изпълнение на всички услуги се увеличава с 1 час.