Кърти чисти извозва Пазарджик

Фирма за къртене „кърти чисти извозва“

Фирма за къртене предлага услуги кърти чисти извозва Пазарджик. Къртене на бетон, тухла, плочки и други. Извозване на строителни отпадъци с камиони самосвали. Транспорт на техника до адрес. Предлагаме услугите по къртене и извозване с професионални къртачи за разбиване на бетон. Събираме и извозваме в наши чували здрави и плетени за депо. Потърсете ни за най-добрата оферта днес! Цените за къртене на и извозване на отпадъци се определят спрямо пазара на имоти в страната. Предлагаме коректни и качествени услуги кърти, чисти, извозва и в Асеновград и Пловдив.

Кърти почиства и извозва в Пазарджик и региона

Намирате се в Пазарджик и са ви необходими услугите – кърти, чисти и извозва? Това не е никакъв проблем за Кърти.com. Независимо къде се намирате в страната, фирмата ще се отзове за максимално кратък срок от време и ще ви свърши услугата бързо, лесно и качествено.

Кърти.com е фирма с дългогодишен опит и разполага с професионален екип – готов да се отзове за всякакъв вид къртене. След къртенето, професионалистите ще почистят и извозят строителните отпадъци към най-близкото депо за строителен, отпадъчен материал в Пазарджик.

Много често изпадаме в неприятната ситуация да бъдем излъгани от непрофесионалисти. За жалост това, най-често се случва в малките градове, където няма много фирми, специализирани в къртенето.

Трябва да вземете под внимание, че кърти чисти извозва Пазарджик не е проста работа, която може да свърши всеки. Необходими са доста познания, в противен случай могат да бъдат нанесени трайни увреждания върху цялостната конструкция на сградата. Това води до големи главоболия за собственика на имота. Некоректността не свършва дотук. Много от тези малки фирми, които не се занимават професионално с тази дейност, взимат парите на хората, независимо от това, че не са свършили работата си качествено. Това е още един шок за самия собственик. Именно, затова е задължително да се доверявате само на най-добрите.

Цени за кърти чисти извозва Пазарджик

Баня с размери до 20 кв/м – 250 лв. – крайна цена

Подпрозоречно пространство всички размери – 180 лв/бр – крайна цена

Комин в кухня от бетон 1 бр. – 270 лв. Тухла – 240 лв. – крайна цена

Къртене на бетон от 120,00 до 450,00 лв/куб/м.

В зависимост от коефициента на трудност.

Къртене на тухла от 40,00 до 80,00 лв/куб/м.

В зависимост от сложността на изпълнение, коефициент на трудност и количество.

Къртене на фаянс, теракота, мазилка от 5,00 до 11,00 лв/кв/м.

В зависимост от сложността на изпълнение, място, здравина на материала и количество.

Къртене на замазка от 5,50 до 15,00 лв/кв/м.

В зависимост от количество и дебелина на материала.

Изнасяне на отпадъци и товарене в превозно средство с наши чували пълни до 25-30кг. 2,00 лв/бр от 1-ви, 2-ри етаж или нагоре с асансьор.

Изнасяне на отпадъци и товарене в превозно средство с наши чували пълни до 25-30кг. 1,50 лв/бр за етаж, от 3-ти етаж и нагоре.

При отказване на поръчка от страна на поръчителя се заплаща ангажимент (идване на екип) 100 лв. за гр. Пазарджик

При отказване на поръчка от страна на поръчителя се заплаща ангажимент (идване на екип с камион или микробус) 150 лв. за гр. Пазарджик

Цените са без ДДС

Често задавани въпроси

Колко пари трябва да заплатя за къртене и извозване от адрес и етаж?

Професионалните къртачи предлагат добри цени за цялостни услуги „кърти чисти извозва“
– Цена за къртене и извозване на баня от 1,20 до 2,40 лв;
– Цена за къртене и извозване на тухлени стени от 1,80 до 2,40 лв;
– Цена за къртене и извозване на замазка от 1,00 до 1,80 лв;
– Цена за къртене и извозване на мазилка от 1,30 до 2,20 лв.
В цените е включено, къртене, събиране в наши чували, изнасяне, товарене, извозване и депониране на отпадъци.

За колко време може да изкъртите една баня или коридор с кухня?

– Къртене на панелна баня.
Ако имате панелна баня можем да предложим целият пакет услуги „кърти чисти извозва“ само за 3 часа. След това време банята ще е пометена и отпадъците натоварени в камион за извозване до депо.
– Къртене на коридор и кухня.
Ако имате нужда от къртене на плочки в коридор и кухня то тогава услугите по къртене и извозване отнемат 2 часа. Ако трябва да изкъртим и замазка в коридор и кухня времето за изпълнение на всички услуги се увеличава с 1 час.