Фирма за почистване на таван София - 3 съвета

Фирма за почистване на таван

Почистването на таван София може да бъде изключително трудна задача, особено ако таванът е много висок или труден за достъпване. Може да изберете между вариантите предлагани от фирма за почистване на таван София или да го почистите лично.

Ето трите основни съвета за почистване на таван

Ето някои стъпки, които може да следвате, за да почистите тавана:

 1. Подгответе се: Преди да започнете да почиствате тавана, носете защитни дрехи, като дълги ръкавици, маска за лице и очила за защита. Така ще се предпазите от вдишване на прах и от контакт със замърсители.
 2. Изчистете всичко: Ако има предмети на тавана, като кутии, мебели или други вещи, ги изчистете и преместете на друго място, за да имате достатъчно място за работа.
 3. Използвайте прахосмукачка: Ако имате възможност да достигнете до тавана с прахосмукачка, използвайте я, за да извадите праха и другите замърсители от повърхността.

Какво предлага нашата фирма за почистване на таван София?

Ние сме реномирана фирма за почистване на тавани в София? Фирмата ни от години обслужва София и околностите. Специализирани сме в почистването на всички видове тавани, включително:

 • прашни тавани
 • тавани с петна от дим
 • тавани с паяжини
 • тавани, замърсени с вода
 • тавани отрупани с боклук

Без значение какъв тип таван имате, ние можем да го почистим и да го приведем в най-добрия му вид. Използваме само най-новото и най-ефективно оборудване и техники за почистване, за да осигурим цялостно почистване. Освен това предлагаме конкурентни цени, които няма да ви донесат загуби. Така че, ако имате нужда от фирма за почистване на тавани, на която можете да се доверите, обадете се на Кърти Ком още днес! Ще получите разумни цени за почистване на мазета и тавани на територията на града.

Още добри практики за почистване на таван

 1. Използвайте четки: Ако прахосмукачката не е достатъчна, използвайте четки за почистване на тавана. Изчистете внимателно всяка област, за да избегнете да разпръскате праха.
 2. Почистете въздушните отвори: Въздушните отвори на тавана могат да бъдат особено замърсени. Използвайте мека четка или кърпа, за да ги почистите внимателно.
 3. Почистете светлините: Ако има осветителни тела на тавана, използвайте мека кърпа, за да ги изчистите. Внимавайте да не повредите крушките или фитингите.
 4. Проверете за плесен: Ако таванът ви е мокър или влажен, може да има плесен. Проверете за петна на плесен и използвайте подходящ почистващ продукт, за да ги отстраните.
 5. Проверете за вредители: Таванът може да бъде дом на насекоми или
 6. При наличие на насекоми или гризачи на тавана, може да се използват почистващи продукти, специално предназначени за изтребване на вредителите.
 7. Почистете каналите за вентилация: Каналите за вентилация на тавана могат да бъдат особено замърсени. Използвайте четка или прахосмукачка, за да ги почистите.
 8. Почистете филтрите на вентилационните системи: Ако таванът е свързан с вентилационна система, проверете филтрите и ги почистете или сменете, ако е необходимо.
 9. Изхвърлете отпадъците: Когато сте завършили почистването на тавана, изхвърлете отпадъците на подходящо място и почистете работната зона.
 10. Инспектирайте тавана: След като сте почистили тавана, инспектирайте го за да проверите дали има каквито и да било проблеми, като напукани места или петна, които може да изискват ремонт.

Накрая, винаги е добре да се спомогне за помощ на професионалисти, особено ако таванът е труден за достъпване или има сериозни проблеми, като например плесен или повреда.