Фирма за къртене в София и района около града

Фирма за къртене в София 0888551575

Трябват ли Ви къртачни услуги и фирма за къртене в София? Нуждаете ли се от прокопаване на канал за ВиК, ОВ или ел.инсталации? Имате стара сграда, която трябва да бъде съборена, защото е опасна за минаващите покрай нея?

Или оградата на къщата Ви е започнала да се руши и трябва да бъде съборена, за да бъде направена нова? Имате стълбище, което е старо и опасно, защото може да рухне всеки момент? Който и от тези проблеми да имате, потърсете ни. Ние сме КЪРТИ.КОМ – фирма за къртене, чистене и извозване.

Ще изкъртим Вашата стара замазка, ще съборим старата и опасна сграда, ще прокопаем канал за полагане на ВиК, ОВ или ел. инсталация, и още куп други неща. Ще съборим и изкъртим всичко, което пожелаете. Само трябва да ни се обадите. Свързвайки се с нас, Вие няма да се сблъсквате с проблемите по изчистване и извозване на събралите се отпадъци, защото това влиза в нашите ангажименти. Всичко, което сме изкъртили или съборили, по-точно целият отпадък, който остава след къртенето, ще бъде изчистен от нашите служители, и извозен на подходящо за целта сметище.

Професионална фирма за къртене в София

Не сме строителна фирма и не се занимаваме със строително-ремонтни дейности. Ние сме фирма за къртачни услуги – къртим, чистим извозваме. Нашите служители са се специализирали в своята дейност и са абсолютни професионалисти по къртене, дори когато става въпрос за внимателно изкъртване на замазка например, тъй като под нея минават ел.кабели, които трябва да се пазят от удряне и нараняване. Ако непрофесионалисти се захванат с изкъртването, те може да ударят ел.кабелите минаващи под замазката и по този начин не само ще спрат тока Ви, но и може да стане голям проблем – може да пострадат хора. Ето защо, когато се нуждаете от услуги по къртене, чистене и извозване, трябва да се обърнете към професионалисти.

Ние сме винаги насреща, когато се нуждаете от услугите ни. Само трябва да ни кажете за какво става въпрос и да ни дадете адреса, на който се намира обекта. Ние ще Ви посетим и ще сторим нужното, за да останете доволни и да ни потърсите отново.

Колко пари трябва да заплатя за къртене и извозване от адрес и етаж?

Професионалните къртачи предлагат добри цени за цялостни услуги „кърти чисти извозва“
– Цена за къртене и извозване на баня от 1,20 до 2,40 лв;
– Цена за къртене и извозване на тухлени стени от 1,80 до 2,40 лв;
– Цена за къртене и извозване на замазка от 1,00 до 1,80 лв;
– Цена за къртене и извозване на мазилка от 1,30 до 2,20 лв.
В цените е включено, къртене, събиране в наши чували, изнасяне, товарене, извозване и депониране на отпадъци.

За колко време може да изкъртите една баня или коридор с кухня?

– Къртене на панелна баня.
Ако имате панелна баня можем да предложим целият пакет услуги „кърти чисти извозва“ само за 3 часа. След това време банята ще е пометена и отпадъците натоварени в камион за извозване до депо.
– Къртене на коридор и кухня.
Ако имате нужда от къртене на плочки в коридор и кухня то тогава услугите по къртене и извозване отнемат 2 часа. Ако трябва да изкъртим и замазка в коридор и кухня времето за изпълнение на всички услуги се увеличава с 1 час.