Фирма за къртене в София и района около града

Фирма за къртене в София 088 324 88 99

Трябват ли Ви къртачни услуги и фирма за къртене в София? Нуждаете ли се от прокопаване на канал за ВиК, ОВ или ел.инсталации? Имате стара сграда, която трябва да бъде съборена, защото е опасна за минаващите покрай нея?

Или оградата на къщата Ви е започнала да се руши и трябва да бъде съборена, за да бъде направена нова? Имате стълбище, което е старо и опасно, защото може да рухне всеки момент? Който и от тези проблеми да имате, потърсете ни. Ние сме КЪРТИ.КОМ – фирма за къртене, чистене и извозване.

Кърти.ком предлага фирма за къртене в София

Ще изкъртим Вашата стара замазка, ще съборим старата и опасна сграда, ще прокопаем канал за полагане на ВиК, ОВ или ел. инсталация, и още куп други неща. Ще съборим и изкъртим всичко, което пожелаете. Само трябва да ни се обадите. Свързвайки се с нас, Вие няма да се сблъсквате с проблемите по изчистване и извозване на събралите се отпадъци, защото това влиза в нашите ангажименти. Всичко, което сме изкъртили или съборили, по-точно целият отпадък, който остава след къртенето, ще бъде изчистен от нашите служители, и извозен на подходящо за целта сметище.

Фирма кърти чисти и извозва

Професионална фирма за къртене в София

Не сме строителна фирма и не се занимаваме със строително-ремонтни дейности. Ние сме фирма за къртачни услуги – къртим, чистим извозваме. Нашите служители са се специализирали в своята дейност и са абсолютни професионалисти по къртене, дори когато става въпрос за внимателно изкъртване на замазка например, тъй като под нея минават ел.кабели, които трябва да се пазят от удряне и нараняване. Ако непрофесионалисти се захванат с изкъртването, те може да ударят ел.кабелите минаващи под замазката и по този начин не само ще спрат тока Ви, но и може да стане голям проблем – може да пострадат хора. Ето защо, когато се нуждаете от услуги по къртене, чистене и извозване, трябва да се обърнете към професионалисти.

Фирма за къртене на стени

Ние сме винаги насреща, когато се нуждаете от услугите ни. Само трябва да ни кажете за какво става въпрос и да ни дадете адреса, на който се намира обекта. Ние ще Ви посетим и ще сторим нужното, за да останете доволни и да ни потърсите отново.

Be the first to comment on "Фирма за къртене в София и района около града"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*