Разнородни услуги за къртене и извозване

Разнородни услуги за къртене и извозване

  • Къртене на бетон и тухла
  • Къртене на стени
  • Къртене на подове
  • Къртене на тавани
  • Извозване на всякакви отпадъци

Услуги от Кърти.com София

Разнообразните услуги за къртене и извозване, които предлага Кърти.com София, са тясно специализирани в сферата на

  • къртене
  • чистене
  • извозване
  • демонтиране на всякакъв вид конструкции.

При нас се трудят професионални къртачи и не са обучени да изграждат ВиК инсталации, ЕЛ, шпакловки зидарии и др.

Някои основни услуги са:

Къртене на бетон

За за да се изкърти даден бетон и в зависимост от здравината му Кърти.com София ползва различни по вид машини за много здрав бетон, компресори на въздух, ударно-пробивна техника на многофазен ток за бетон. С по-слаби характеристики един добре екипиран професионален къртач може да изкърти до 1 кубик много здрав бетон и до 3 кубика плоча.

Къртене на тухла

Кърти.com София има богат набор от инструменти за професионално къртене на тухлени стени, прегради, огради и елементи. Така например за къртене на бетон може да се ползват електрически къртачи за прецизно премахване, може да се ползват и чукове за масово къртене на тухла като един професионалист кърти до 10 кубика тухлени стени.

Къртене на замазка

Обикновено за изкъртване на замазка, независимо с какъв пълнеж или материал, се използват масово машини на многофазно електричество със сила на удара до 52J при нужда Кърти.com София подсигурява генератори за производство на собствено електрозахранване като един професионално обучен къртач кърти до 100 кв/м замазка в зависимост от дебелината.

Къртене на фаянс и теракота

За къртене на плочки по апартаменти или промишлени зони се използват електрически къртачи – лек вариант с разширен секач тип лопатка. В зависимост от здравината и височината на фаянса професионалният къртач кърти до 70 кв/м фаянс и до 100 кв/м теракота.

Събаряне на всякакви сгради и постройки

Кърти.com София предлага няколко вида събаряне на сгради в зависимост от местонахождението, дали може да влезе механизация или се събаря на ръка. В случаите, когато се събаря на ръка, се работи по проект с конструктивно становище, което Евро Център София изготвя с лицензиран инженер. Прецизно се отстраняват различните елементи и се складират на определено място или натоварват и се извозват на сметище. В случаите, когато се ползва механизация за събаряне на къщи и кооперации, се ползва същият прецизен подход с постоянна преценка на риска.

Демонтиране на метални и дървени конструкции

Професионалистите от Кърти.com София премахват всякакъв вид метални конструкции от най-малкия павилион до най-големия силоз. За премахване на метални елементи и конструкции професионалните групи за нисък и височинен демонтаж реагират адекватно и работят тясно с лицензиран инженер, който ръководи процеса на работа и дава предписание как да се извърши работата. За демонтиране на конструкции от метал и дърво се ползват всякакви металорежещи и дърво режещи машини. Металните елементи, които са за изхвърляне и са ненужни, могат да бъдат нарязани по стандарт и да бъдат предадени за вторични суровини. Фирмата демонтира професионално и безопасно метални остъкления на балкон и метални витрини.

Почистване и извозване на всякакви отпадъци

Почистването на отпадъци става по няколко начина в зависимост от местоположението. Когато се почистват строежи или се почиства голямо количество изкъртен материал от високи етажи, Кърти.com София доставя монтира и демонтира сметопроводи. Почистване на дворове мазета и тавани става на ръка с наши чували. Извозваме с няколко вида камиони в зависимост от количеството отпадъци. Структурата извозва, унищожава и рециклира опасни химични, твърди и течни отпадъци е за територията на цялата страна.

Колко пари трябва да заплатя за къртене и извозване от адрес и етаж?

Професионалните къртачи предлагат добри цени за цялостни услуги „кърти чисти извозва“
– Цена за къртене и извозване на баня от 1,20 до 2,40 лв;
– Цена за къртене и извозване на тухлени стени от 1,80 до 2,40 лв;
– Цена за къртене и извозване на замазка от 1,00 до 1,80 лв;
– Цена за къртене и извозване на мазилка от 1,30 до 2,20 лв.
В цените е включено, къртене, събиране в наши чували, изнасяне, товарене, извозване и депониране на отпадъци.

За колко време може да изкъртите една баня или коридор с кухня?

– Къртене на панелна баня.
Ако имате панелна баня можем да предложим целият пакет услуги „кърти чисти извозва“ само за 3 часа. След това време банята ще е пометена и отпадъците натоварени в камион за извозване до депо.
– Къртене на коридор и кухня.
Ако имате нужда от къртене на плочки в коридор и кухня то тогава услугите по къртене и извозване отнемат 2 часа. Ако трябва да изкъртим и замазка в коридор и кухня времето за изпълнение на всички услуги се увеличава с 1 час.