Срок за къртене и извозване

Отново рекорд в съчетанието между срок, цена и качество!

Къртене в срок на замазка и теракота в София. Отново в рамките на един работен ден Кърти.com извърши къртене, почистване, изнасяне и извозване на 350 кв.м теракота и замазка с дебелина 4 см. На работната площадка имаше 14 служителя разпределени в отделни сектори. Едни къртеха теракота и замазката, други събираха в чували и изнасяха до асансьорите. Пълнеха по 4-5 чувала с общо тегло не повече от 150 кг. (асансьорите са за 400 кг.)

Къртене на замазка и теракота в София

Поредният успех на Кърти.com в областта на къртачните услуги

В София, кв. Младост, изкъртихме фундамент с размери (6м х 6м х 6м). Бил е стъпка за кран. От него къртихме горната му част (6м х 6м х 1м =36м3) къртене, почистване и изнасяне на разстояние 20л/м, без извозване, стана за 7 работни дни.

Изравнихме горната площ от 36м2, като скулптура така нареченото (шкартиране). Нашите колеги „конкуренти“ от кърти бранша знаят, какво е това, дори някой от тях са го виждали и не са поели риска за срок от 7 дни да го изкъртят.

Тогава се намеси Кърти.com с професионално екипирана бригада къртачи и резултата е на лице. Още един спечелен партньор, които знае, че може да разчита на професионалните къртачи от Кърти.com, за всяка услуга свързана с „кърти чисти извозва„.

Тайната на нашата фирма за къртене е вкарването на подходяща техника за рязане на бетон. Така сантиметър по сантиметър достигнахме целта в срок.

В София, кв. Младост, изкъртихме фундамент с размери

Кърти.com има много завършени предсрочно обекти в Пловдив

Преди няколко дни екипът от професионално обучени къртачи изкърти два отвора за врата във вибробетон. Въпреки неблагоприятните метеорологични условия за къртене, както и слабото електрозахранване, екипът на Кърти.com бързо успя да организира докарването на агрегат с мощност 5,400w, с което нормалното къртене продължи по план.

Така за 6 работни часа къртачите изкъртиха малко над 2m3 армиран вибробетон в основа на къща. Спазиха уговорения срок за къртене и извозване на строителния отпадък, въпреки дъжда и прекъсването на електрозахранването на няколко пъти сутринта.

Кърти.com има много завършени предсрочно обекти в Пловдив