Къртене на баня с фаянс и теракота

Къртене на баня

Къртене на баня със стар фаянс и теракота в София е услуга предлагана от Кърти.com. Момчетата разполагат с професионални къртачи за услуги кърти чисти извозва и демонтаж на на елементи.

фирми за къртене на баня

Банята, кухнята и коридорите се нуждаят от освежаване, а това значи нови теракота и фаянс. За да подготвите повърхностите за облепяне с плочки първо трябва да изкъртите стария фаянс или теракота. Вместо да се мъчите сами, ние ви предлагаме да се възползвате от нашите екипи специалисти, които ще се погрижат за бързото и качествено изкъртване, както и за извозването на отпадъците. Не си мислете, че работата е лека и можете да я свършите за нула време. Оставете това на нас, за да ви изнесем истински урок по къртене.

Къртене при различни обстоятелства

Независимо дали става дума за болнично заведение или частно предприятие, нашите екипи са винаги на линия. Къртачите ни знаят, че за оптимално къртене на фаянс и теракота по пода и стените на къртачната машина се монтира секач тип „лопатка“ При къртенето се внимава каква е долната настилка , ако е замазка на пода се преценява с каква плътност и здравина е. След това се настройва машината за къртене на оптимален вариант за прецизно премахване на теракота.

При почистването, изхвърлянето и извозването на фаянс и теракота кърти.com използва здрави плетени чували, за да няма изсипани строителни материали по пътя към превозното средство.

За почистване, изхвърляне и извозване на фаянс и теракота се ползват здрави плетени чували. Такива използва кърти.com, за да няма изсипани строителни материали по пътя към превозното средство в което се натоварват. Баня с теракота на пода и фаянс по стените налепени до тавана е около 20 кв/м. Всички услуги – къртене, почистване, изнасяне, натоварване в превозно средство и транспортни услуги до сметище струват 160 лв.

Ако се намирате в София и искате да се изкърти

  • баня с плочки
  • да се направи отвор за врата
  • да се бутне стената под прозореца
  • да се събори стара и опасна сграда.

значи сте попаднали на точното място, където професионалист ще Ви даде възможно най – добрата оферта за къртене. Офертата е съобразена със срок на завършване.